Autotransmission lid BOVAG revisiebedrijven

Autotransmission B.V. Ede is per 17-04-2014 lid geworden van BOVAG revisiebedrijven.

Na een uitgebreide schouwing waarbij Autotransmission aan alle door de BOVAG gestelde voorwaarden voldeed is Autotransmission Lid BOVAG revisiebedrijven.
Autotransmission versnellingsbak revisie is er trots op lid te mogen zijn van een vereniging welke service en kwaliteit hoog in het vaandel dragen.

Over BOVAG en Autotransmission B.V.

BOVAG is een brancheorganisatie voor bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in personenauto’s, bedrijfsauto’s en trucks, tweewielers, caravans, aanhangwagens, motorenrevisie, autoverhuur en -delen, autowassen, verkeersopleidingen en tankstations. Daarnaast is BOVAG een keurmerk voor de klanten van deze bedrijven. BOVAG biedt op een breed front een grote meerwaarde voor aangesloten bedrijven.

Versnellingsbak revisie met BOVAG garantie | Autotransmission

Voor de consument is BOVAG een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Bedrijven die zich bij BOVAG willen aansluiten, moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen en Autotransmission B.V. dus ook. Autotransmission is een betrouwbaar bedrijf dat op deskundige wijze zijn werk doet. Klanten van Autotransmission kunnen een beroep doen op de BOVAG Garantie, het BOVAG Bemiddelingsbureau, de diverse Geschillencommissies en de met consumentenorganisaties afgestemde leveringsvoorwaarden.

Autotransmission BV
Darwinstraat 2
6718 XR Ede / Gelderland

Tel.: 0318 525833
Fax.: 0318 527195

E-mail:info@autotransmission.nl

Written by

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: