Trilling in de automaat

In de moderne automatische transmissies ondervinden versnellingsbak delen steeds vaker schade. Dit komt omdat glycol of water zich ophoopt in de transmissie olie. Resultaat is roest op onderdelen, afnemende olie kwaliteit, slib, vastzittende kleppen en slecht functioneren van de elektromagnetische spoelen. Maar ook lost door glycol het frictiemateriaal van de koppelingsplaten op en vervuild de automatische transmissie en converter.  Deze leidt vervolgens tot een zo kostbare schade aan de transmissie.  Defecte transmissie oliekoelers zijn vaak de oorzaak ! Na installatie van een gereviseerde versnellingsbak ontstaat na een korte tijd dezelfde schade weer. Maar deze versnellingsbak revisie kan mogelijk worden vermeden! Dus een Glycol-test bij het verversen van transmissie-olie ! Bij trilling in de automaat en als er Glycol gevonden wordt, kunnen wij mogelijk nog tijdig maatregelen nemen om de automatische transmissie te redden ! Voordat het te laat is !

Trilling automaat

Heeft u een trilling in de automaat, slipt de automaatbak, schakelt de automaat niet goed of zijn er andere automaat problemen.

Voor een GRATIS diagnose van uw automaat, olie verversing, spoelen, revisie of reparatie kunt u contact opnemen met onze planning.

Autotransmission BV
Darwinstraat 2
6718 XR Ede / Gelderland

Tel.: 0318 525833
Fax.: 0318 527195

E-mail:info@autotransmission.nl

Written by

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: