Uit- inbouwen en adaptatie versnellingsbak

Uit- en inbouw automatische versnellingsbak

Uit- en inbouwen en adaptatie van een versnellingsbak wordt door garage bedrijven steeds vaker overgelaten aan Autotransmission. Dat is zeer goed te begrijpen omdat de auto zonder versnellingsbak de hefbrug te lang bezet houdt. Daarbij komt dat de- en montage van een automatische transmissie en semi-automaat een specialisatie is geworden.

Gratis diagnose uitlezen automaat

Voordat de automaat uitgebouwd wordt gaan wij eerst een gratis diagnose stellen. Als uit de diagnose blijkt dat de versnellingsbak kapot is gaat de monteur deze uitbouwen. Nadat de versnellingsbak gereviseerd of gerepareerd is gaan wij beginnen met het inbouwen. Daarvoor moet eerst het koelsysteem zeer goed gereinigd worden met een koeler-flusher. Omdat het vuil van de kapotte versnellingsbak zich nog steeds in de koeler bevindt.

Nadat de versnellingsbak weer is ingebouwd wordt de automaat met de juiste olie afgevuld. Dit moet volgens de fabrieksprocedure en daarna worden de adaptaties in de transmissie computer terug gezet in de basis fabriekswaarde ofwel nulstand. Dit neemt bij sommige automatische versnellingsbakken ongeveer 1 uur in beslag.  Hiervoor moet je kunnen beschikken over de juiste apparatuur. Dit is lastig omdat er een zoveel verschillende auto- en versnellingsbak merken zijn.

Daarom beschikken wij over een goed uitgeruste werkplaats met 6 hefbruggen en diagnose en adaptatie apparatuur.

Uit- inbouwen en adaptatie versnellingsbak, revisie en spoelen

Voor een afspraak, vragen of een gratis diagnose kunt u contact opnemen met onze verkoop onder tel.nr.: 0318 525833

Autotransmission BV
Darwinstraat 2
6718 XR Ede / Gelderland

Tel.:0318 525833
Fax.:0318 527195

E-mail: info@autotransmission.nl

× WhatsApp
%d bloggers liken dit: